Industrigatan 7        802 83 Gävle        Tel: 026-66 24 40

Logotyp KE Therm
FJÄRR
VÄRME
HOMESIDE
INSIDE
POOL
VÄRME
FJÄRR
KYLA
VÄRME
VÄXLARE
RESERV
DELAR

Värmeväxlare sparar på energin

Med en värmeväxlare återvinner du värme som annars skulle gått förlorad. Du sänker energikostnaden på ett miljövänligt och smart sätt när den varma frånluften värmer upp den kalla tilluften. På så sätt kan du spara både energi och pengar.

Det finns flera tillverkare av system för värmeväxling och vi på KE Therm jobbar med de flesta. Det är dina behov som styr valet av värmeväxlare. Vi adderar vår expertis och vårt kunnande för bästa resultat.

Värmeväxlare

Inget är för litet eller för stort

KE Therm erbjuder värmeväxlare både för nyinstallation och som ersättningsprodukt. Våra experter hjälper dig att dimensionera rätt och ser till att du får de tillbehör du behöver. Vi jobbar med flera av världens största tillverkare av såväl lödda som packningsförsedda värmeväxlare.

Det är dina behov som styr valet av värmeväxlare, vi adderar vår expertis och vårt kunnande för bästa lösning. För att kunna erbjuda största möjliga valfrihet jobbar vi med flera olika fabrikat.
Vi jobbar även med Pahléns för att möta det växande behovet av varmvatten till pooler. Gemensamt är att de värmeväxlare vi arbetar med håller högsta kvalité och effektivitet.

Dimensionering och professionell hjälp för trygga val och maximal prestanda